diumenge, 27 de desembre del 2009

Territori

Ja fa temps que la professora Rosa Soler ens va explicar que hauríem de fer un treball final de mòdul sobre el Territori. Tots vam quedar molt sorpresos i a la vegada entranyats. Que volia dir que féssim un treball sobre el territori? Però després de moltes reflexions i explicacions o vàrem comprendre i és que havíem de fer un treball sobre un lloc en concret on passessin unes accions determinades, encara que el lloc no tenia perquè ser físic.
I finalment va ser l'hora de preparar-lo. La Mireia Gou i jo, vam decidir fer-lo sobre el bar Joanet ja que és un lloc molt familiar i dins d'aquest observariem la gent, on es senten, de que parlen. La nostra presentació havia de compaginar el llenguatge oral amb el digital sense que un es poses sobre a l'altre. Després de molt treball crec que ens en vam sortir bastant bé ja que pel que fa el llenguatge oral vam fer el nostre discurs de manera coherent, amb humor i tenint en compte la nostra posada en escena. I pel que fa el llenguatge audiovisual vam realitzar uns vídeos amb programes utilitzats a les classes de TIC.
Estic orgullosa del treball realitzat ja que amb poc temps vam realitzar un bon treball en el qual mentre el ralitzavem van haver-hi moments més tensos que altres però alhora d'expossar-lo vaig gaudir, cosa que poques vegades m'ha passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada