diumenge, 27 de desembre del 2009

Ordinadors a les aules


El google docs és un servei gratuït que permet crear en línia, compartir i publicar diversos tipus de documents: de text, presentacions, formularis i fulls de càlcul. Per tant és un programa molt utilitzat per a fer treballs en grup ja que ens facilita les interaccions entre els components del grup, l'intercanvi d'idees i reflexions.
Per tal d'aprendre i aprofundir en l'utilització d'aquest programa, hem fet un treball en grup sobre els ordinadors a les aules, utilitzant sempre el google docs.
Primer hem fet un document de text on cadascú del grup afegia aquella informació que trobava interessant i entre tots la comentàvem inserint comentaris que es veuen reflectits en el document.
Després hem realitzat una presentació sobre els temes tractats en el document de text. Aquesta presentació ha estat visualitzada de manera conjunta però cadascú des de casa seva, ja que ja una persona del grup que pot agafar el control de la presentació i així totes veiem la diapositiva que ella vol. D'aquesta manera mitjançant el fòrum que hi ha podem anar comentant diapositiva per diapositiva.
I per últim hem fet un qüestionari d'opinió sobre el tema tractat, que hem respost nosaltres mateixes.
Ha estat un treball entretingut i diferent el qual ens ha mostrat un cop més com les TIC ens poden facilitar alhora de treballar en grup i concretament aquest programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada