dijous, 31 de desembre del 2009

ISTE

Aquest text pertany al document de les normes d'ISTE titulat :Dissenyen i desenvolupen experiències d'aprenentatge i avaluacions pròpies de l'Era Digital.


"Els docents dissenyen, desenvolupen i avaluen experiències d'aprenentatge autèntic i valoracions, que incorporen eines i recursos contemporanis per a optimitzar l'aprenentatge de continguts de manera contextualitzada, i per a desenvolupar el coneixement, les habilitats i les actituds identificats en els Estàndards per a Estudiants (NETS°S). Els docents:

  • Desenvolupen ambients d'aprenentatge enriquits per les TIC que permeten a tots els estudiants satisfer la seva curiositat individual i convertir-se en participants actius en la fixació dels seus propis objectius d'aprenentatge, en l'administració d'aquest aprenentatge i en l'avaluació del seu progrés".

Aquest text ens mostra com en l'actualitat s'introdueixen les noves tecnologies en el camp de l'educació. Aquest fet millora el rendiment dels estudiants i els facilita l'aprenentatge. Un d'aquest nous mètodes que s'utilitzen en moltes escoles és l'ús dels blogs. Amb aquests, els alumnes poden fer incisos sobre tot allò que han aprés a classe i ampliar-ho buscant més informació. Gràcies aquestes publicacions la resta de companys podran llegir-ho i aprendre més sobre el tema que s'està tractant. A més a més poden establir una blocosfera mitjançant la realització de diversos comentaris sobre les noticies o fragments publicats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada