diumenge, 18 d’octubre del 2009

Reflexions sobre el llibre d'emocions

En l'última sessió de seminari vam fer una exposició oral sobre el llibre d'emocions.
En aquest llibre unes professores ens expliquen com educant a nens de 3 a 5 anys a través de les emocions.
A més a més també vam veure un vídeo sobre un professor d'una escola pública del Japó el qual tindrà com a objectiu d'aquell any fer que els nens entenguin quina és la clau per a viure feliç i aprendre a pensar en els altres de debò.
Aquest vídeo ens va impactar molt a tots quan el vam veure ja que ens mostra com els alumnes s'ajuden mútuament i intenten ser feliços.
A la sessió de seminari vam estar discutint sobre les tècniques que utilitzaven les professores del llibre emocions i el professor del vídeo. Vam mostrar-nos a favor d'aquestes tècniques però pensem que és impossible o molt difícil que una escola et deixi aplicar aquestes tècniques tan diferents a les convencionals que utilitzant quasi totes les escoles.
Pensem que en aquest mes que portem em aprés moltes coses i estem molt receptius a les noves propostes de no utilitzar fitxes a les classes i de fer que els nens experimentin més a la hora de aprendre però creiem que quan sortim de l'universitat esperançats en aplicar tot això, ens ho negaran i continuarem eternament amb la utilització de fitxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada