dimarts, 20 d’octubre del 2009

Qui ets tu?


És molt dificil trobar un bon amic, més dificil encara deixar-lo i impossible oblidar-lo.





És una persona alegre, riallera i expressiva que amaga un caràcter amb força personalitat, és sincera amb les persones que estima, però tímida i retreta amb aquells amb qui la confiança encara no ha arribat, demostra preocupació pels febles i amb un canvi fort de en la seva pròpia seguretat no amaga les coses que creu injustes o que senzillament no estan bé. L'expressivitat és un dels seus grans trets que la fan única, cada sentiment és reflexat en la seva cara d'una forma diferent, la tristesa amb un lleuger plor d'ulls i una mirada baixa, la felicitat obrint la boca de punta a punta d'orella arrufant el nas cap endins li agrada sentir que les persones que l'envolten també són feliços per això sempre té alguna cosa a dir quan es tracta d fer riure als demés.


Alta, prima i estilitzada així és ella físicament. La seva cara és arrodonida amb unes grans galtes. Té uns ulls marrons, petits i xinats i una boca de pinyó que contés uns llavis prims, menuts i lleugers.
El seu tret caracteristic és la seva llarga, castanya i brillant cavallera, amb un gran serrell.

Es tracta d'una persona a la qual li agrada molt tenir el seu propi espai interior, on reflexiona i pensa. La seves aficions son escoltar música i principalment passar temps amb els altres, ja que ella és molt amiga dels seus amics.



Es mostra amb la bondat i felicitat d'una infant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada